Post by proplaupresechor on Feb 5, 2022 12:40:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ جملات بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
سلام عالی ترین بازی هست فکت غول های نهایی زیاد کنید چون فکت 2 هست
Sonic Dash 2 برای اندروید.
اصلاً بازی خوبی نیست دست سازندش درد کنه یه دونشم زیادیه
این بازی فوقالعاده است، من عاشق آن هستم که سعی میکنم دم داشته باشم، اما من بند انگشتی، امی، کرم، بلیز، Excalibur sonic، knight shadow را دارم. به طور کلی این بازی عالی است، لطفا آن را نصب کنید، تبلیغات زیادی وجود ندارد، معمولاً اختیاری است که باید جدی بازی کنید
پاسخ دهید علي حمي 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
بازی خوب است اما تبلیغات اشکال دارد و دردناک است. در یک تبلیغ، شمارنده در 30 ثانیه گیر کرده بود و مجبور شدم دوباره آن را تماشا کنم، سپس نتوانستم به بازی برگردم زیرا خروجی "X" نشان داده نمی شد. بالاخره موفق شدم از آگهی خارج شوم، اما بازی به من اجازه نداد اجرا را از سر بگیرم... جای زیادی برای پیشرفت وجود دارد.
من به این 4 ستاره داده بودم. جدیدترین به روز رسانی واقعاً بازی را تغییر داد و نه برای بهتر شدن. من ظاهر دشمنان را دوست ندارم و قطعاً از نحوه تنظیم مأموریت ها خوشم نمی آید. حداقل برای مدتی از آن لذت بردم. وقت آن است که به سراغ چیز دیگری بروید.
راهی برای غیرفعال کردن تبلیغات وجود ندارد.
Sonic Dash - бег и гонки игра Аркады jlo
این یک بازی واقعا عالی است، اما تبلیغات زیادی وجود دارد و تبلیغات زیادی وجود دارد، اما صادقانه بگویم که خوب است
Sonic Dash - بازی سونیک دونده - انجمن موبایل اول
بازی مفرح! مقدار خوبی از جواهرات برای شروع و آسان برای یادگیری بازی می دهد!
این بازی دوران بچگی من بود برادر، من را به یاد موج سواران مترو و برخی بازی های دیگر می اندازد، اما مطمئن هستم که اگر Sonic و Subway Surfers را دوست دارید، این بازی را دوست خواهید داشت.
در ابتدا بسیار سرگرم کننده است اما بعد از کمی بازی کمی تکراری می شود
Mr Autofire ஆக்ஷன் qqlb
بازی
The dazzling sequel to SEGA's hit endless runner, SONIC DASH. Featuring the cast and world of the new TV series, SONIC BOOM.
خیلی سرگرم کننده است. به کمی تنوع بیشتر مسیرها و دشمنان و شخصیت های قابل بازی نیاز دارد.
این سرگرم کننده است اما طراحی صحنه آنقدر فشرده به نظر می رسد که اغلب اوقات منصفانه نباشد و تبلیغات بی وقفه ای وجود دارد که کل تجربه ای را که من آن را برای یک روز بازی کرده ام را مختل می کند و کند می کند و قبلاً از تبلیغات خسته شده ام.
بازی حماسی اما برای هر کوئست باید 2 ساعت صبر کنم
این یک بازی خوب برای مخاطبان جوان تر است!
این بازی خوب است اما به روز رسانی آن را خراب کرد. بسیاری از چیزهای دیگر با این بازی اشتباه است، اما غیر از آن مشکلی ندارد. ستاره های بیشتری می دهد اما نحوه به روز رسانی بازی خراب شده است
تند کشیدن و ضربه زدن همیشه پاسخ نمی دهد. من یک گوشی پیکسل هستم و بازی های دیگری را انجام می دهم که نیاز به پاسخ سریع تری دارند و مشکلی ندارند. بازی در وسط بازی بدون هیچ دلیلی بدون لمس صفحه متوقف می شود. بسیاری از ابهامات دیگر که فقط با بستن بازی و راه اندازی مجدد قابل رفع هستند. بسیار ناامید
در حالی که من متوجه هستم که این بازی در چه سالی ساخته شده است و برای بسیاری از افراد در هر سنی جالب است که این شخصیتهایی را که دوست دارند در یک بازی موبایل ببینند، عدم تنوع بازی از نظر مکانیک و طراحی آن را بسیار متوسط کرده است. قطعه دومی رو امتحان میکنم
این بازی سرگرم کننده است. به پایان نمی رسد و گاهی اوقات رویدادهایی برای شخصیت ها وجود دارد که حتی در منوی ارتقاء شما ظاهر نمی شوند و فقط آن را زنده نگه می دارد!
کنترل افتضاح
عا لیه
چرا سونیک داش متفاوت است. من دیگر نمی توانم کاغذ دیواری بخرم، جالب نیست
واقعا سرگرم کننده است. عالی برای تمام سنین به خصوص برای کودکان خردسال
دانلود Sonic Dash v4.28.0 بازی سونیک برای اندروید
انگار پتانسیل داره من نتوانستم در آن دور بروم زیرا هر زمان که نیاز به بارگیری داشت. یخ خواهد زد
من بازی های سونیک را دوست دارم اما دلیل اینکه من از Sonic dash خوشم نمی آید و واقعاً دوست ندارم بگویم چون آنها به دست آوردند این است که دنیای سونیک را برای اندروید نمی سازم من کل اینترنت را به دنبال یکی گل کردم و نتوانستم یکی را پیدا کنم. بگو که اگر بتوانی یک سونیک برای اندروید رشد بدهی خیلی ممنون خواهم شد
تبلیغات بسیار زیاد اگر آهنگ کوتاهی را اجرا میکنید و میمیرید، انتظار داشته باشید 30 ثانیه در طول یک تبلیغ منتظر بمانید تا ادامه دهید. اگر آهنگ بعدی شما کوتاه باشد، دوباره 30 ثانیه دیگر تبلیغات را تماشا خواهید کرد. من فقط یک بازی 5 دقیقهای را زمانبندی کردم و یکسوم از زمانها در تبلیغات مینشستم. وقتی شخصیتها را باز میکنید، بعداً در بازی، آنها با کنار هم گذاشتن موانع زیاد، عبور از مسیرها را غیرممکن میکنند، و باعث میشوند در آگهیهای تبلیغاتی بنشینید و هرگز پولی نخواهید داد. من دارم این بازی رو حذف میکنم
اصلا خوب نیس خاک تو سرتون
بازی بسیار سرگرم کننده و پر از اکشن است، اما بعضی اوقات که می چرخم، نمی دانم چرا اما در کل خیلی جالب است فقط گاهی اوقات چیزها و شخصیت ها گران هستند
واقعاً از این بازی اذیت شدم، بازی دختران 4 ساله من را قبلاً 4 بار خونین ریست کرده است! حالا او باید دوباره شروع کند. او به گرفتن 60 حلقه ستاره قرمز برای یک سونیک جدید بسیار نزدیک بود، چرا این اتفاق ادامه دارد؟
عالی
من به این امتیاز 5/5 دادم، اما بعد از بازنگری hud، دیگر حتی لیاقت 2 ستاره را هم ندارد، جایزه شیک (زمانی که می پرید و انگشت خود را برای دریافت جایزه سوایپ می کنید) به دلیل تأخیرهای غیرضروری خراب شد، من عادت داشتم می پریدم، سپس تند تند می زدم. ، سپس به دویدن ادامه دهید، اکنون هنگام پریدن یک تاخیر ایجاد می کند و پس از اتمام اسلاید برای شمارش حلقه ها، لطفاً لغو کنید و 5 ستاره بدید.
گرافیک خوب است کمی خوب است اما همه نوع شخصیت ها حماسی هستند تنها غم این است که برخی از شخصیت ها برای به دست آوردن آن باید پول پرداخت کنید اما بازی خوب است و اتفاقات خاصی در بازی رخ می دهد حتی شخصیت ها برای پول. در این رویداد به صورت رایگان در دسترس هستند، بنابراین بازی را امتحان کنید که بسیار عالی است
در آن زمان بازی آنقدرها سرگرم کننده نبود، اما من فکر می کردم که من سه تا را نمی شناسم و واقعاً از بازی ها آنقدر لذت نمی بردم اما واقعاً نوستالژیک است زیرا من اساساً بیش از 5 سال است که این بازی را بازی نکرده ام از شما متشکرم خط صوتی برای ساختن دوران کودکی من
به طرز دیوانه کننده ای لگ. تقریباً 1 فریم در هر 5 ثانیه و به جای توقف در هنگام پیگ کردن، در گیم پلی عادی ادامه می یابد و انجام هر کاری را دشوار می کند. من این بازی را وقتی روی یک پلتفرم قابل بازی است دوست دارم، اما نه این.
Sonic Dash - Endless Running Arcade lgl
مدام 4-5 بار مرا از بازی اخراج می کند.
این بازی در واقع جالب است که می توانید همه شخصیت ها را داشته باشید و بخرید، اما بدترین قسمت این است که اگر بمیرید هیچ تبلیغی برای احیا وجود ندارد.
,..این بازی خیلی مزخرفه و متنفرم از این بازی
واقعاً سرگرم کننده می تواند شما را برای مدتی مشغول کند توصیه می کنم اما چند چیز در مورد بازی وجود دارد که من آنها را دوست ندارم گاهی اوقات بازی موانع غیرممکنی را ایجاد می کند که نمی توانید از آنها عبور کنید و تراکنش های کوچکی دارد اما مانند دیگران در چهره شما وجود ندارد و نیازی به بهتر شدن یا چیزی نیست که بتوانید منتظر یک رویداد باشید تا شخصیتی را که می خواهید بدست آورید، چیزهای زیادی وجود دارد که من در مورد آنها صحبت نکرده ام اما این یک بازی خوب است که توصیه می کنم
گرافیک بسیار خوب برای بازی که زمانی فکر می کردم کودکانه است
این یک بازی خوب است، نه چندان واکنشی، موانع دید شما را کور میکنند، بنابراین نمیدانید چه چیزی در آینده در راه است.
اضافه کردن تلهها به روشنسازی آن را مکنده میکند و به اضطراب کمک نمیکند
بازی فوق العاده ای از 4 سالگی آن را بازی می کنم و من عاشق سرگرمی آن هستم، باس ها واقعاً باحال هستند و من چند پیشنهاد کوچک برای بهتر کردن بازی دارم، می توانید شخصیت های بیشتر و باس های جدیدتر مانند بی نهایت اضافه کنید، ممنون که گوش دادید این یک بازی عالی است. هرکس به نقد من گوش می دهد لطفا بازی را دانلود کند
Sonic Dash - Endless Running Arked uxjc
آنلاین