Post by proplaupresechor on Feb 5, 2022 13:17:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Pis,deyil.Baş qatmağa xüsusiyyətdir.
Faktiki oyun bir qədər əyləncəlidir, lakin aralarındakı təsadüfi kolleksiyaların sonsuz axını çox zəhlətökəndir. Oynamaq üçün datanı da çevirmək lazımdır, çünki data aktiv olduqda oyun çox yavaş olur.
Candy Crush Saga கேஷுவல் ecni
olduqca maraqlı, cəlbedici və asılılıq yaradır, heç vaxt buraxmaq istəməyəcəksiniz. bu ən yaxşısıdır. tnx, oyunu təkmilləşdirməyə və yeniləməyə davam edin
Dəhşətli oyun, qazanmaq üçün pul ödəmirsinizsə, müəyyən bir müddətə və ya cəhdə qədər qalib gələ bilməzsiniz.
Wooga - Ensiklopediya
Çox əyləncəli oyun, oynadığım bir müddət olsa da, ilk dəfə oynadığım zaman hələ də möhtəşəm hissləri yaşayıram... Bu gözəl oyunu yaratdığınız üçün tərtibatçıya çox sağ olun....!!!
Cox geç açır
Bu qəşənq iqradi çox xoşuma gəldi 👍👍👍👍👍
Hər dəfə üçüncü reklamlara baxanda heç nə göstərmir! Sonra oyunu bağlamalıyam! Mən buna nifrət edirəm, çünki vaxtımı reklamlara baxmağa sərf edirəm və məyus olmaqdan başqa heç nə almadım.. Zəhmət olmasa düzəldin!
Digər oyunçulara qarşı oynadığınız zaman çox dəqiq deyil! Mən yanımda biri ilə oynayıram və bu, onları fərqli səviyyədə göstərir! Mən deyərdim ki, bu çox dəqiq deyil. Və faylınızı köçürməyə çalışsanız, bütün əşyalarınız silinəcək!
Candy Crush Saga, New York Fond Birjasına giriş hazırlayır ...
Candy Crush Saga নৈমিত্তিক gsxt
@ Men beyendim
Candy Crush Saga Gelegenheitsspiele kqz
Evvel yaxsi idi indi zibil olub her sey pulnandi
Скачать последнюю версию программы Candy Crush Saga 1.217.0.3 на Android. Окунитесь в захватывающее путешествие по конфетному королевству
Başqa qızıl külçələri itirən varmı? Onları necə geri qaytarırsınız. Keçən gün 27 qızıl külçəm var idi və bu gün 1 Plus oyun səhvim var və siz səviyyələri keçməyə çalışdığınız mükafatları itirirsiniz
yaxsida
Klassik əyləncə. Qazanmaq üçün pul verməyin. Sürətli səviyyələr və sadəcə yaxşı uyğunluq 3. Kombolar çılğınlaşır və mənim üçün bu, çox gözəldir.
MƏN ÖLMƏK İSTƏYİRƏM
Gözlədiyiniz axmaq çətin səviyyələr var.. Mən başa düşmürəm. Gücləndiricilərdə görmədiyiniz şeyi oynaya bilməzsiniz....Bəlkə onları oğurlayırsınız.....
Səviyyədə uğursuzluğumun skrinşotunu çəkdim, çünki ardıcıl olaraq eyni parçadan 4-ü səviyyənin sonuncu jellyində görünmədi. Mən artıq bilirdim ki, oyun sizə daha çox qızıl almaq üçün yalnız bir neçə hərəkətə ehtiyacınız olduğunu göstərmək üçün nəzərdə tutulub. Amma bu gülüncdür
Ha ha salam
İllərdir oynayıram. Ardıcıl bütün çətin səviyyələrdə bəzən əsəbiləşir, lakin siz onları keçə bilərsiniz.
Candy Crush Saga Gelegenheitsspiele kqz
Bu oyunu kim icad eliyib goresen?
Bu qəsdən çox çətindir, ona görə də çıxış yolunu "alacağınıza" ümid edirlər. Cəmi 20 hərəkət, çox sinir bozucu, əyləncəli deyil.
Mr Meat: Horror Escape Room Arkade dlll
Super Oyundu👍👍👍👍👍👍👍👍👍
For Candy Crush Saga on the Android, GameFAQs has 1 review and 111 user screenshots.
🥰
Ela oyundur ama turk dili olsaydi ela olardi bir ulduz ondan kesirem
+
Oyun kimi amma Reklamlara ehtiyacınız olduğunu bilsəm də, 30 saniyəlik reklamlar onları təkrar-təkrar görəndə öldürür.
Mən bu oyunu oynamağı sevirəm. Və onun getdikcə yaxşılaşdığını görürəm. İllər əvvəl oynadığım kimi deyil. Amma zəhmət olmasa King oyunçuların ünsiyyət otağını oyuna təqdim edə bilərmi? Mən Friend Challenge və həyat göndərməyi sevirəm. Siz Friend Challenge və Dostluq sorğusu vasitəsilə Ünsiyyət əlavə edə bilərsiniz. təşəkkürlər
Çox dəyişdi,!! Əvvəlki kimi sizə heç bir pulsuz oyun və ya seçim təklif etmir..😳😳..
Ela oyuna oxşayır gorey acacag
Oynamaq əyləncəlidir, amma mənim donuz bankında problemim var, bu, məni qıcıqlandırır və mən heç bir qızıl almıram. Bundan başqa, mən oyunu sevirəm.